Bienvenue sur le blog

Pour ajouter un commentaire, click sur l'heure du message

Pour consulter les commentaires, click dans les archives du blog sur le message choisi (1 page = 1 message) et le ou les commentaires apparaissent au dessous du message ;-)

lundi 24 mai 2010

22-23/05/2010 – Ibiza to Menorca

Na de Ibisiaanse avond beschreven zoals « put your hands up in the air »
:-) , moesten de trossen gelost worden nietegenstaande dat Peter zich reeds in de vroege uurtjes geëtaleerd had op het strand.

15h45, vertrek op een zee als olie en een stralende zon aan een staalblauwe hemel. Het centrum van de anticyclone volgt ons gedurende de ganse reis langs de Balearen.

23/05/2010 – 4h00 – Mrs Goodtower bevindt zich ZO van Mallorca, voor de wacht van dienst is het uikijken geblazen aan de doorgang ten N van het eiland Cabrera. De kardinaalboeien geven de doorgang goed aan.

De dag is typisch dolce farniente en de stock zonnecreme slinkt als sneeuw voor de zon. Nu is het echt zoals vacantie ;-)

16h30, Menorca, wij passeren langs de zuidkant van de vuurtoren Punta Marbres. Nog enkele mijlen te gaan en we varen de estuaria die ons naar Mahon leidt binnen. Op de oevers bevinden zich nog enkele prachtige typische dorpjes. De pastekleuren van de huizen zijn volledig in harmonie met het landschap.

18h00, stijger, aperitif....de rest van de ham gaat er aan... dank u Peter. De ham is dood, leve de ham. Hij zou het toch niet gehaald hebben tot Sardinë.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Commentaires :