Bienvenue sur le blog

Pour ajouter un commentaire, click sur l'heure du message

Pour consulter les commentaires, click dans les archives du blog sur le message choisi (1 page = 1 message) et le ou les commentaires apparaissent au dessous du message ;-)

mercredi 5 mai 2010

5/05/2010 – Leixoes – 41° 11 17 N – 8° 42 33 W

Een zonige rustige morgen met uitzicht op de kat van de buren. De overheerlijke aperitif is vergezeld van de ham die zienderogen vermagerd. We vertreken om 15.00u voor Leixoes die we snel bereiken om 17.30u na 14,5 mijl met de wind bakstag.

We hebben deze haven uitgekozen ipv Porto aangezien de luchthaven dichtbij is en we op wandelafstand een metro kunnen nemen om Porto te bezoeken.

We hebben 152 liters diesel getankt..... (jerrycan inbegrepen)... achhhhh die fameuse motoruren in de Biscay. Het was allesbehalve makkelijk de pomp te bereiken door het laagwater, het alarm gaat af en de dieptemeter toont ons 1,9 m...... oef de kiel heeft 1,85 m.... zonder de veiligheidsmarge te vergeten..... Hé Chris, hoevel is de marge ? ;-)

Al 627 bezoekers op de blog en we bedanken jullie hiervoor.

Het is de eerste woensdag van de maand, ….. vergeet niet..... de cafetaria's van de GCBF – en de VNZ club zijn geopend. Santé !!!

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Commentaires :