Bienvenue sur le blog

Pour ajouter un commentaire, click sur l'heure du message

Pour consulter les commentaires, click dans les archives du blog sur le message choisi (1 page = 1 message) et le ou les commentaires apparaissent au dessous du message ;-)

lundi 10 mai 2010

Logbook 8/05/2010 – Vertrek van Leixoes (Porto) voor Lissabon

Ontwaakt onder de regen :-( , ontbijt, laatste meteobericht...... de depressie komende van het zuiden bevestigd zich. Al lijkt ze niet ideaal, ze lijkt ons accepteerbaar voor de noordzeezeilers die we zijn ;-)

10.00u, de meertouwen zijn los, 15 tot 20 knopen op kop, nemen we een lange koers bij de wind. De zeilen zijn al gereeft, Mrs Good Tower voelt zich in haar sas.

Dina is zeer opgewonden om te sturen. De sensaties zijn extreem. Na twee uren van concentratie onder een striemende regen, gaat ze schuilen in de kajuit zoals een frele vogeltje verstijfd van de koude.

Het ritme is gelanceerd maar dat geld niet voor iedereen..... nietwaar Peter ?

Koen is de wacht bespaard, zijn doopvaart is niet verlopen zoals het moet. Zonder morren heeft hij dit ondergaan. Hij zal wel vlug zeeman worden.

Chris is zoals Chris, altijd glimlachend en optimist, hij is in zijn element..... gelukkig..... Ik geniet samen met hem.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Commentaires :